Červený Kratom

Červený Kratom

Kratom je všade na internete a určite ste už narazili na jeden z jeho populárnych kmeňov: Red Maeng Da. Okrem jeho silných účinkov a potenciálu ako látky zlepšujúce náladu, zvyšujúce energiu a uľavujúce od bolesti toho veľa ľudí o tomto bylinnom extrakte vie len málo.

Je to však pochopiteľné, Kratom je stále nový a na internete nie je veľa informácií o konkrétnych kmeňoch. Pred jeho užívaním je však múdre preskúmať ho a pochopiť o ňom viac. To zahŕňa, čo to je, odkiaľ pochádza, jeho účinky a použitie. 

To by však zabralo značné množstvo času a prostriedkov. Aby sme vám ušetrili čas, zostavili sme pár dôležitých informácií o prášku Red Maeng Da Kratom. 

Red Maeng Da Kratom je červeno žilkovaná odroda Mitragyna speciosa. Pochádza z Thajska. Na rozdiel od iných odrôd Kratomu, ako je napríklad thajský Kratom, nenesie Maeng Da Kratom názov miesta svojho pôvodu. 

Akonáhle si Kratom získal v Thajsku obľubu, vznikol Red Maeng Da Kratom. Nová odroda vytvorená z indického a thajského kratomu je silnejšia a odolnejšia ako väčšina kmeňov. 

Bola pomenovaná "Maeng Da", čo z thajského slangu voľne preložené znamená "pasácky stupeň". Pretože sa jedná o vynikajúci kmeň, jeho popularita časom vzrástla.

Za zmienku stojí, že všetky kmene Maeng Da, biely, červený aj zelený, pochádzajú z rovnakého stromu. Poloha listov určuje, ako veľmi sú vystavené slnečnému žiareniu a akú farbu žíl a stoniek vyvinú.

Kratom Red Maeng Da je jedinečný

Kmeň Red Maeng Da je silný. Ak ste začiatočník, odporúčame začať s bielymi a zelenými žilkami listov. Vďaka tomu si vaše telo pri pravidelnom užívaní Kratomu vytvorí toleranciu.

 S toleranciou vám však kmeň nemusí poskytnúť požadované účinky. Aby ste si mohli užívať výhody tejto byliny, môžete jej užívanie na nejaký čas prerušiť. Prípadne môžete začať konzumovať silnejší kmeň, napríklad Red Maeng Da Kratom. 

Ak začnete so silnejším kmeňom, nebudete mať žiadnu záložnú možnosť pokračovať v užívaní tejto byliny, pretože slabší Kratom neprinesie dobré výsledky. Biele žilkované kmene môžu vyhovovať ľuďom, ktorí chcú zvýšiť svoju energetickú hladinu a zároveň povzbudiť svoje telo, aby mohli dlhší čas pracovať s optimálnou koncentráciou. Pri užívaní veľkého množstva môže pôsobiť ako sedatívum, ktoré pomáha ľuďom bojujúcim s nespavosťou a chronickými bolesťami. 

Zelená Maeng da je medzistupňom medzi typom bielych a červených listov. Väčšina používateľov tohto kmeňa hľadá bezpečný spôsob, ako si zlepšiť náladu a vyrovnať emócie. 

Účinky prášku Red Maeng Da Kratom 

Red Maeng da má jedinečné alkaloidy, ktoré sa pohybujú medzi stredne vysokým množstvom 7-hydroxy mitragynínu a pantetheínu. Vďaka týmto vlastnostiam môže používateľom ponúknuť mnoho terapeutických účinkov.

Tu sú niektoré z účinkov, ktoré si môžete vychutnať, keď užívate kratomový prášok Red MaengDa: 

Úľava od bolesti:

Trpíte chronickou bolesťou? Tento kmeň je bohatý na analgetické vlastnosti, ktoré zmierňujú bolesti hlavy alebo bolestivé pocity na kĺboch a svaloch.

Upokojenie nálady:

Energetické účinky tohto produktu vám môžu zlepšiť náladu, odstrániť všetky negatívne myšlienky a pomôcť vám vyrovnať sa so stresom.

Prísun energie:

Pociťujete únavu? Tento kratomový kmeň ponúka najlepší prírodný spôsob, ako zvýšiť vašu energiu.

Upokojenie:

Red Maeng Da Kratom uvoľňuje euforické účinky, ktoré vo vás zanechajú pocit šťastia.

Zníženie stresu, depresie a úzkosti: Kmeň je upokojujúci a pomáha znižovať hladinu stresu a úzkosti a zmierňovať depresie.

Zlepšenie výkonu mozgu:

Zvyšuje vaše kognitívne schopnosti prostredníctvom