Zelený Kratom

Zelený Kratom

Green Maeng Da je kmeň Kratomu, ktorý pochádza z oblastí juhovýchodnej Ázie, ako je Indonézia, Hongkong, Západný Kalimantan, Bunut a Thajsko. História tohto kmeňa bola až do nedávnej doby trochu zahalená pred verejnosťou. Tradične poľnohospodári a domorodí obyvatelia žuvali listy, aby liečili bežné choroby, zmierňovali bolesť a zvyšovali svoje kognitívne schopnosti. Neskôr ju thajská kultúra prijala ako primárny zelený čaj pre mnoho súkromných rituálov a slávností. V preklade do slovenčiny znamená Maeng Da "pasák" a Pimp Kratom je medzi obyvateľmi dobre známou alternatívnou medicínou. Zelený Maeng Da je veľmi silný kmeň Kratomu av juhovýchodnej Ázii je tiež pochúťkou vodných škodcov známych ako Lethocerus Indicus. Kratom triedy Pimp by pre obyvateľov Thajska a pravidelných užívateľov Kratomu predstavoval ekvivalent toho, čo znalci ganji označujú ako prémiové konope. Inými slovami, Green a White Maeng Da sú vysoko kvalitné kmeň Kratomu a sú uznávané ako základný produkt v celej ázijskej kultúre. 

Účinky Green MaengDa 

Účinky Green MaengDa Kratom tohto kmeňa vyvolávajú pocit zvýšenej bdelosti a poskytujú maximálnu úľavu od bolesti tým, ktorí žijú s chronickou bolesťou a inými zdravotnými problémami. Vďaka svojim účinkom na povzbudenie mysle je Kratom Green Maeng Da známy ako "Kratom pre manuálnych pracovníkov", a pokiaľ je používaný v správnych dávkach, môže byť veľmi prospešný, pretože je známe, že zvyšuje produktivitu na pracovisku. Účinky Kratomu Green Maeng Da majú obvykle rýchly nástup a dajú sa pocítiť do 45-60 minút po konzumácii. Účinky obvykle trvajú 2-5 hodín bez akýchkoľvek vedľajších účinkov, ak sa užívajú správne dávky. Vzhľadom na to, že Green Maeng Da a Super Green Maeng Da (vyšší obsah alkaloidov) sú obaja silné kmene Kratomu, je dôležité užívať tieto doplnky podľa odporúčaní a nezneužívať ich.

 Pri užívaní príliš veľkého množstva Maeng Da Kratom môžu užívatelia pociťovať podobné účinky ako pri konzumácii príliš veľkého množstva energetických nápojov alebo kávy, keď sa cítia trochu nervózni alebo úzkostní. Užívanie miernych dávok MaengDa Green je spočiatku najlepším spôsobom, ako tento doplnok užívať. Väčšina skutočných užívateľov Kratomu hlási veľmi malé vedľajšie účinky, pokiaľ vôbec nejaké, pri užívaní miernych dávok Maeng Da Kratomu. 

Aké je správne dávkovanie Green MaengDa?

Zelená Maeng Da v nízkych dávkach poskytuje väčšie sústredenie a energiu, rovnako ako úľavu od bolesti, zatiaľ čo vyššie dávky majú sedatívny účinok, ktorý navodzuje relaxáciu. Správne dávkovanie Green MeangDa závisí od viacerých faktorov, ako je vek a zdravotný stav užívateľa, rovnako ako ďalšie rôzne podmienky. Pokiaľ lieky alebo doplnky stravy obsahujú etikety výrobkov, je dôležité dodržiavať návod na použitie. 

Ako užívať MaengDa Green? 

Maeng Da Green by sa mal užívať nalačno, aby ste dosiahli maximálne účinky. Najlepšie sa osvedčí užívanie hneď ráno pred raňajkami alebo niekoľko hodín po jedle. Užívatelia by mali pred užitím ďalších dávok Maeng Da Kratom počkať aspoň hodinu. Dôvodom je skutočnosť, že telesná chémia a hmotnosť každého človeka sa od seba líšia; používatelia by preto mali experimentovať s nízkymi dávkami, aby zistili dávku, ktorá je pre nich vhodná. Všeobecne sa dá povedať, že priemerný človek nebude potrebovať viac ako 4-5 gramov, aby pocítil účinky Maeng Da.