Biely Kratom

Biely Kratom

Všeobecné informácie

Biely Kratom (White Kratom) je sušený mimo slnečného žiarenia na ostrove Borneo. Jeho hrudkovitá štruktúra je znakom iba jemného mletia. Svoje miesto našiel predovšetkým medzi športovcami alebo manuálne pracujúcimi ľuďmi, ktorí potrebujú podať maximálny výkon. 

Účinky bieleho kratomu

Medzi najčastejšie spomínané účinky patrí dodanie energie pre manuálnu prácu alebo šport. Medzi najsilnejšie druhy patrí White Borneo alebo Maeng da White. White Borneo je vhodnejšie skôr pre skúsenejších užívateľov a Maeng da White si môžu dopriať začiatočníci. 

White Borneo

White Borneo je bezpochyby označovaný ako najsilnejší druh Kratomu zo všetkých. Vhodný je práve pre skúsenejších užívateľov. Keďže sa jedná o najsilnejší druh, je potrebné k nemu pristupovať s rešpektom! 

Maeng da White

Maeng Da White je považovaný za najznámejší a pôvodný druh Kratom, a preto je niekedy označovaný ako čistá farba. Ponúka tiež prekvapivo veľkú silu, ale je vhodnejšie skôr pre začiatočníkov.

Ďalšie druhy kratomu

Kratom delíme na niekoľko druhov, ktoré sa určujú podľa farieb. Na trhu nájdete farby akými sú zelená, červená, biela a žltá (zlatá). Viac o jednotlivých druhoch nájdete na našom e-shope. Jednotlivé druhy sa líšia predovšetkým v sile a svojich účinkoch a od toho sa odvíja ich ideálne využitie. 

Zhrnutie

Všeobecne Kratom nabral v posledných rokoch na popularite viac ako ktorýkoľvek iný stimulant. Biely Kratom je vhodným riešením pre každého, kto potrebuje na svoju prácu alebo šport náhly príval energie. Je však potrebné ku každému z jednotlivých druhov pristupovať s rešpektom. Happy CBD ponúka iba kvalitný kratom, ktorý zaručene prinesie výsledky a uspokojí aj najnáročnejších zákazníkov!

Odporúčaný produkt: White Kratom