Čo je liek HHC?

Revolučné kvety menom HHC

Čo je HHC?

HHC alebo hexahydrokanabinol je úplnou revolúciou, čo sa kvetov týka, na území Českej republiky. Ide o jeden z mnohých kanabinoidov, ktoré sa hojne vyskytujú v rastlinách konope. Prináša veľký rad benefitov, ktoré sa v dnešnom článku tiež predstavíme.

Odkiaľ pochádza HHC?

Korene HHC siahajú až do roku 1944, kedy americký chemik Roger Adams dokázal pridaním molekuly vodíkov do delta-9 THC vytvoriť HHC. Procesu, ktorý použil, sa hovorí hydrogenácia a hojne sa využíva napríklad pri stužovaní rastlinných tukov. HHC vytvorené týmto spôsobom je vo svete nelegálne z toho dôvodu, že za vstupnú surovinu je považovaný tetrahydrocanabinoid alebo THC. Našťastie sa podarilo HHC získať prirodzenou cestou priamo z rastliny konope a tento postup je úplne legálny.

Rozdiel medzi THC a HHC

Je tiež známe, že HHC má veľmi podobné účinky ako THC. Oba kanabinoidy navodzujú pocit eufórie, zvyšujú tepovú frekvenciu a zlepšujú náladu. Jednotlivé účinky sú priamo úmerné dávke, ktorú daný jedinec požil. Tiež záleží na jednotlivých proporciách a vlastnostiach daného jedinca. Jednoducho povedané sa jedná o skvelú a legálnu alternatívu THC. 

Aké má HHC účinky?

Ako sme už spomínali, HHC prináša mnoho benefitov. Okrem zlepšenia nálady a navodenia pocitov eufórie pôsobí tiež antibakteriálne a navodzuje stav relaxácie, čím podporuje regeneráciu a spánok. Tiež znižuje telesný zápal, skvele pôsobí proti bolestiam a zmierňuje nevoľnosť a zvracanie. 

Ukáže test na drogy prítomnosť HHC?

Keďže HHC, ktoré je vyrobené zo semien alebo kvetov konope a obsahuje maximálne 1% THC, je na území Slovenskej republiky legálne, neukáže sa pravdepodobne ani na drogovom teste. O tomto závere sa ale stále vedú debaty, teda buďte pri jeho užívaní opatrní.

Záverečné hodnotenie HHC

HHC si okamžite získalo priazeň u našich zákazníkov. My v Happy CBD ponúkame iba kvalitné a prémiové HHC kvety. Čistota a kvalita sú pre nás prioritou. Zdá sa, že HHC prináša, ako ostatné kanabinoidy, mnoho benefitov ako po fyzickej, tak psychickej stránke. Za nás stojí HHC určite za skúšku a poteší každého fajčiara, ktorý má rád silnejšie modely a nechce siahať po nelegálnej alternatíve.

Odporúčané produkty: HHC kvety – Lemon Haze 20% HHC